Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересно скърцането изчезна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интересно скърцането изчезна

Тъкмо смятах да ходя да проверя от какво точно идва досадното скърцане от пред дали е носач или фтулки или нещо друго но днес като заваля сняг скърцането спря.Имате ли обяснение на това?

Първоначално публикувано от asoto Покажи съобщение
    Тъкмо смятах да ходя да проверя от какво точно идва досадното скърцане от пред дали е носач или фтулки или нещо друго но днес като заваля сняг скърцането спря.Имате ли обяснение на това?
    И при мен скърца. В сухите студове сутрин или когато не се е движила колата дълго време. Като се пораздвижи и спира. На мокро съшо спира. При мен скърца и от пред и от зад.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

От скромния ми опит и от мнението на доста по-компетентни хора от форума скърцането идва най-често от тампоните на горни предни носачи и от тези на стаб.щанга .
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Ако трябва да сме точни и на мен спря за сега да скърца, ама не знам дали е от снега или от това, че преди да завали го полях обилно със смазка?!
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Ако трябва да сме точни и на мен спря за сега да скърца, ама не знам дали е от снега или от това, че преди да завали го полях обилно със смазка?!
          И от двете
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

А при дъжд има ли го?
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Скърца защото от студа гумата се свива и прави някакъв луфт.Спира да скърца като загрее от триенето при движение.Като се стопли времето няма да имаш проблеми.Ако при топло време скърцат тогава ги смени.
              sigpic
              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Когато са сухи тампоните и шарнирите тогава скърцат.

Comment

Това едно на ръка дет се казва.
                  sigpic
                  "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                    Скърца защото от студа гумата се свива и прави някакъв луфт.Спира да скърца като загрее от триенето при движение.Като се стопли времето няма да имаш проблеми.Ако при топло време скърцат тогава ги смени.
                    Так точна /па руский/
                    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

странна работа и при мен докато нямаше сняг скърцаше сега поспря ! чух версии че това са пласмаси!

Comment

и мойта скърцаше но с течение на времето се поопра
                        ви. сега това става при първоначално потегляне за деня
                        не по магистралата или на дълго.но ако скъца постоянно мисля че е време за смяна на носачи

Comment

Working...
                        X